[google-translator]

Loading...

Welkom
‘Une seconde vie’  –  een tweede leven geven aan Franse brocante, antieke en industriële meubelen – dat is onze passie. Gevestigd in het hart van Frankrijk – te midden van rommelmarkten en handelaren – zijn we in staat om de mooiste meubelvondsten te doen. Regelmatig rijden we het assortiment naar de winkel in Kerk-Avezaath (centraal gelegen in Nederland, nabij Tiel Gelderland), waar we samen met Koel Vintage een prachtige samensmelting zijn aangegaan: brocante, antiek, vintage, retro en industriële meubelen te midden van allerlei decoratieve items en bizarre vondsten.

Open elke zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur, maar ook op afspraak!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe aanwinsten en onze zoektochten? LIKE onze Facebook-pagina.

Winkeliers opgelet: wij leveren ook aan de detailhandel! Neem contact met ons op via dit contactformulier, email of telefoon.

 

Persoonlijk
Een belangrijk gegeven is dat elk item dat door onze handen gaat uniek en authentiek is. Onze filosofie is dat ieder huis op zijn minst een paar unieke meubels of items in zijn inrichting moet opnemen. Een inrichting met alleen functionele, massaal geproduceerde meubels? Dat is – wat ons betreft – een inrichting zonder ziel.

Betaalbaar
De Decorage importeert alles rechtstreeks uit Frankrijk, zonder tussenpersonen of andere partijen. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een uniek meubelstuk met een zo scherp mogelijke prijsstelling. Betaalbare Franse unieke brocante, antieke of industriële meubelen, daar gaan wij voor.

Rechtstreeks uit Frankrijk
Wonend in midden Frankrijk, in het hart van rommelmarkten en handelaren, zijn wij in staat om dagelijks de mooiste vondsten te doen. Met aandacht worden de meubels eigenhandig opgeknapt in ons atelier. Vanuit daar worden ze regelmatig naar Nederland getransporteerd naar de winkel te Kerk-Avezaath, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Koel Vintage, een partner in vintage spullen. In deze voormalige peren-koelruimte vindt u maar liefst 600m2 aan meubels en sfeermakers. Een mix van Franse nostalgie en retro onder één dak in de Betuwe.

Meer informatie?
Mocht u vragen hebben? U kunt ons ten alle tijden mailen of bellen op info@decorage.nl of +33606786782

Direct naar aanbod