Gîte de Charme
Sinds 2016 hebben we onze gite AU COEUR DE LA COUR geopend, een charmant pittoresk vakantiehuisje, te midden van een Franse binnenplaats, ook wel vrij vertaald als In het hart van het plein. En zo is het ook gelegen, in een hof, verborgen in een charmant wijndorp, tussen de wijngaarden en nabij beroemde trekpleisters zoals Chenonceau (3km!) en bruisende Franse plaatsen. Tijdens het binnenrijden van onze toegangspoort ziet u een ronde binnenplaats met een eeuwenoude kastanjeboom, alwaar u in de schaduw kunt genieten van een goed glas witte Touraine wijn met uitzicht op de vallei van de Cher. Links bevindt zich de Decorage schuur, waar brocante wordt gerestaureerd, rechts ons eigen woonhuis, en in het hart het vakantiehuis waar u hartelijk wordt ontvangen.

Hier vindt u ontspanning, cultuur, natuur, plezier voor jong & oud, sportief, gastronomie, tot waterpret, het is er allemaal, en dat slechts 2,5 uur ten zuid-westen van Parijs. Het is goed aan te rijden vanuit Nederland, en toch bent u er helemaal tussenuit, een volledig andere omgeving, beter klimaat (gemiddeld 5 graden warmer en zeker aangenamer dan Nederland) en werkelijk voor ieder wat wils (boogschieten, fietsenverhuur, kano-varen, kastelen bezoeken, 1001-kaarsjes tijdens een nachtbezoek in kasteel Chaumont sur Loire, jeu de boules, zwemmen in meer, bomen klimmen bij Clic’Lac, UNESCO erfgoed bezichtigen, Maison de la Magie, Zoo Beauval, Internationale Tuinenfestival), en overal brocante markten!

Graag ontvangen wij u hier om u een heerlijke Franse vakantie te bieden. Wij zijn zeer gast- kind- en hond- vriendelijk.

Kom ook logeren!
U kunt bij ons boeken door te mailen naar info@aucoeurdelacour.fr of direct via AirBnB of Booking.com.


Gite de charme, chateau, brocante

Saint-Georges-sur-Cher, Centre-Val de Loire, France

Charming cottage/gite: you can feel the passion for French lifestyle, brocante, wines and castles. You can discover Touraine Sauvignon blanc wines nextdoor at our neighbour, make beautiful trips wi…