Algemene voorwaarden

/Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden 2017-06-12T14:29:39+02:00

* Op brocante, industrieel, antiek en curiosa wordt geen garantie gegeven.

* Meubels worden niet geruild of teruggenomen.

* Bezorging is mogelijk in overleg en tegen een vergoeding. Zie verder onder ‘Bestelprocedure’.

* Bij aankoop van meubels mag u het bedrag contant of met pin afrekenen in de winkel zelf of bij aflevering worden voldaan aan de deur.

* Artikelen kunnen maximaal 2 weken worden gereserveerd. In dit geval is er een aanbetaling van 25% nodig, per overmaking op onze rekening.

* We controleren alle meubels op houtworm, boktor en aanverwanten en geven deze zonodig een behandeling. We kunnen desondanks geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtwormvrij zijn.

* Door temperatuurverschillen of verandering van omgeving kan ′werking′ van de oude meubels ontstaan.

* Door te zorgen voor een luchtvochtigheid van ca 65% in je woning wordt werking van het hout verminderd.

Uitgebreide versie:

GARANTIE 
De oude en doorleefde uitstraling geven onze meubelen sfeer. In Kerk-Avezaath kunt u de meubelen vooraf komen bekijken. Wij geven geen garanties achteraf.
 Hout is een natuurproduct en ‘werkt’ altijd. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes (verwarming, vocht e.d.), kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. De Decorage is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout. U kunt het werken van hout minimaliseren door de meubels niet te dicht bij een verwarming te plaatsen en bij droge lucht waterreservoirs aan uw verwarming te hangen. Ook vochtige ruimtes (bijvoorbeeld in oudere huizen die niet geïsoleerd zijn of bij lekkage) kan ook werking van hout veroorzaken. Controleer dit alvorens de meubelen te plaatsen.
 We controleren de oude meubelen bij inkoop op houtworm en geven deze zonodig een behandeling, maar we kunnen geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. Bij speciaalzaken zijn producten te koop om meubels eenvoudig tegen houtworm te behandelen.

PRIJZEN
De prijzen op deze website zijn in euro`s en indien van toepassing inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

VERZENDEN

Verzendkosten zijn in overleg, volgens de pakkettarieven en afhankelijk van grootte en gewicht. Verzending kwijtraken of beschadiging van uw bestelling is op risico van de koper.
De producten kunnen door u worden afgehaald in onze winkel te Kerk-Avezaath. Mocht de bestelling om wat voor reden dan ook retour gestuurd worden, zijn ook deze verzendkosten voor rekening van de koper.

 De Decorage is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant.

RETOUREN

De Decorage neemt geen artikelen retour.

AANSPRAKELIJKHEID

De Decorage aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik,verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

AFBEELDINGEN

Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Teksten onder voorbehoud van drukfouten.

PRIVACY
Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. De Decorage verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Translate »